Inspirations- och vidareutvecklingsdagar
i Symboldrama på vackra Österlen
 

Torsdag kväll 30 augusti – söndag lunch 2 september

 

Vi kommer att bo och arbeta på Mellby Atelier som ligger nära Kivik. Vi har tillgång till en stor ateljé och trevliga utrymme för samtal och övningar. Vacker innergård och rymliga dubbelrum och några få enkelrum. Blir vi fler än vad som ryms på Mellby bokar vi in några på något näraliggande ställe. Vi hoppas på några fina sensommardagar på Österlen med trevlig samvaro på "gården".

Vi samlas torsdag em/kväll för inkvartering och information på Mellby Atelier. Därefter välkomstmiddag hos ”Eva på torget” i Kivik.

Vi kommer huvudsakligen att arbeta med Rescripting och Reparation under ledning av Marta Cullberg Weston. Vi får möjlighet att fördjupa oss i hur man använder rescripting i symboldrama och hur det reparativa arbetet ser ut. Parvisa övningar blir en central del.

Utöver detta kommer Ann-Mari Bertilsson hålla några bildterapisessioner enligt Alma metoden. En metod där man inte tolkar. Alla får måla och därefter samtalar vi om bilden.

Lunch ena dagen hos Mandelmanns och den andra på Kiviks musteri. Middag äter vi ena dagen på Fridens gårdskrog och den andra på Bhures fisk i Kivik där man även kan välja en enkel ”sillamacka” om man så önskar.

Kurskostnad: Tre nätter delat rum, Mellby inkl frukost, kurs och fika = 3 500 kr inkl moms.* För enkelrum tillkommer en kostnad på 600 kr. Konferensen naturligtvis avdragsgill i egen firma. Luncher, middagar och inträde på Mandelmanns och Backåkra museum betalas ur egen ficka och är naturligtvis också avdragsgilla.

Hur kommer man dit? Enklast är det med bil, men det går även bra att åka tåg till Kristianstad och vidare med buss till Kivik som går en gång i timman. Ann-Mari kör från Kristianstad och kan hämta några på stationen. Marta flyger till Malmö Airport vid Sturup och kan ta några med därifrån med hyrbil. Kontakta Ann-Mari och Marta för ev. samåkning. Vore jättebra om vi blir en bil till för att ta oss till Kivik för mat etc.

På söndag morron planerar vi att göra en utflykt till Dag Hammarskjölds museum i Backåkra innan vi skiljs åt. Vi åker längs den vackra sydkusten till museet och avslutar med en gemensam fika på museets café och besök på den vackra meditationsplatsen. Bil går därifrån till Malmö Airport och till Kristianstad så den delen av transporten är klar.

Max 12 deltagare. Först till kvarn

Anmälan till Ann-Mari på annmaribert@hotmail.com senast den 30 april.

Anmälningsavgiften 1 000 kr betalas in till Symboldramaföreningen pg 430 90 27-3 senast 30 april (Märk inbetalningen med namn + Österlen).

 * Bokningen avser tre nätter på Mellby Ateljéer så tyvärr kan vi inte reducera priset om någon måste avvika på lördagskvällen.

 

HEM    ◊   copyright © 2005–2012   ◊   tack till …   ◊   kontaktinformation   ◊   www.symboldrama.se